Posted on: 13 února, 2023 Posted by: Monika Comments: 2

Cholesterol je produkován vnitřně játry, aby plnil některé přirozené funkce v těle.

Do těla se však dostává i z velké části potravou. Potraviny, které obsahují cholesterol, jsou zejména živočišné tuky.

Cholesterol je molekula lipidového původu. Buněčná membrána je tvořena lipidovou dvojvrstvou, a proto je cholesterol nezbytný pro zdraví všech buněk a pro mnoho dalších funkcí. Když se ve stěnách tepen hromadí mnoho tukových usazenin, nazývá se to ateroskleróza.

Extra panenský olivový olej musí být součástí vašeho jídelníčku za účelem snížení cholesterolu.

Ateroskleróza vede k onemocněním, jako je srdeční infarkt nebo mozková mrtvice, protože příslušné orgány postrádají správné prokrvení v důsledku zúžení tepen.

Při příliš vysokém cholesterolu je vždy nutné sestavit správný jídelníček a spojit přiměřenou míru fyzického pohybu.

Někdy je léková terapie imperativní, ale pokud se hodnoty změní jen velmi skromným způsobem, může být pozornost věnovaná „životnímu stylu“ dostatečná k tomu, aby se hodnoty vrátily do normálu.

Správné návyky budou v každém případě zachovány v průběhu času a nejen po omezenou dobu, i když je spojena kontinuální terapie. Kromě toho existují přírodní prostředky na snížení cholesterolu, které pomáhají kontrolovat hladinu v krvi.

Extra panenský olivový olej při každodenním používání snižuje hladinu špatného cholesterolu (LDL) a zvyšuje ten dobrý (HDL). Riziko trpět těmito patologiemi se následně snižuje úměrně s jeho konzumací.

Hodně také pomáhá monacolin K, který je obsažen ve fermentované červené rýži, užitečný pro zlepšení hladiny cholesterolu.

Náš extra panenský olivový olej navíc obsahuje vysoké procento polyfenolů, které, jak každý ví, nefiltrované oleje obsahují hojně.

Vyzkoušením našeho oleje budete překvapeni, ihned si pomyslíte, že je to poprvé, co jste vyzkoušeli pravý extra panenský olivový olej.

Můžete si ho koupit zde.

2 People reacted on this

    1. Zdravím a děkuji za komentář.
      Olej z oliv nesmíchaný obsahuje více polyfenolů, protože proces filtrace odstraní částice a sedimenty, které mohou obsahovat tyto prospěšné látky.
      Polyfenoly jsou antioxidanty obsažené v olivovém oleji, které přispívají k jeho zdravotním vlastnostem. Nedostatek filtrace udržuje vyšší obsah těchto látek,
      ale může také vést k kalnějšímu vzhledu oleje.

Leave a Comment